Jan struckmanns klinik hjemmeside fotos-6

NYHED!

KLINIKKEN ER NETOP OVERTAGET AF KARKIRURG MARIE-LOUISE STRUCKMANN.

OBS. For mave-tarmkirurgi henvend Dem venligst til øvrige kirurger i området, da klinikken ikke varetager dette speciale længere.

Klinikken er en speciallægeklinik med speciale i karkirurgi, herunder med særlig erfaring i behandling af åreknuder og skanning for åreforkalkning i halspulsårer. Vi benytter den seneste teknologi indenfor ultralydsskanning, og kirurgi i lokalbedøvelse, også laserbehandling af åreknuder  Endvidere lægger vi stor vægt på at vejlede patienterne både før, under og efter behandlingen. Desuden lægger klinikken stor vægt på bæredygtighed med det mål at skåne miljøet, se tiltag nedenfor.

Samtidig udvikles vores medarbejderes kompetencer konstant og fokuseret gennem vedvarende efteruddannelse. Vi mener, at det er en forudsætning for at opretholde et meget højt fagligt og personligt niveau.

Klinikken er centralt placeret umiddelbart overfor Lyngby Storcenter, hvor der er gode parkeringsforhold. Der er endvidere kun et par minutters gang til Lyngby Station, hvor der også er holdeplads for områdets busser.

For medfølgende pårørende er der et stort venteværelse med forskellige aviser og blade.

Klinikken modtager følgende patienter

  • 1) Gr. I patienter efter henvisning fra egen læge
  • 2) Gr II patienter som privat patienter
  • 3) Patienter med sundhedsforsikring

Godkendt af Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med klinikken og sikrer sig, at den overholder alle de fastsatte målepunkter. Klinikken er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel, sidst i 2019 med udmærkelse og uden anmærkninger.

Den seneste rapport kan findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

BÆREDYGTIGHED I STRUCKMANNS KLINIK

[Meddelelsen er forkortet]  Se hele meddelelsen

Om hjemmesiden

Hjemmesiden er designet af Christian Jess Mark.

Foto: Marianne Holdt.