• 12 SEP 18
  • 0

  Marie-Louise Moes Struckmann

  Marie-Louise Moes Struckmann, tidl. Grønholdt er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1992 og har efter specialisering på Rigshospitalet arbejdet med Karkirurgi og især åreknudebehandlinger lige siden, altså i over 30 år.

  Baggrund

  Marie-Louise Moes Struckmann har sideløbende forsket meget og blev phd i 1998, dr.med. i 2003 samt speciallæge i karkirurgi i 2008. Hun har siden haft talrige phd-studerende og været forskningsansvarlig afdelingslæge på Aalborg Universitets Hospital 2009-2012 samt overlæge og daglig leder af Åreknudeklinikken på Nyborg Sygehus under Odense Universitetssygehus 2012-2014. Siden har hun været i variceklinkker i Næstved, Malmø, Gøteborg og Stockholm samt Aleris i København.

  Marie-Louise Moes Struckmann er forfatter til en omfattende videnskabelig produktion og har været flittigt brugt som foredragsholder, arrangør og underviser på postgraduate kurser og som forfatter til lærerbøger om ultralyd.

  Marie-Louise Moes Struckmann har endvidere været medlem af bestyrelsen for Dansk Karkirurgisk Selskab i 7 år samt suppleant i Etisk Komité.

  Funktion

  Marie-Louise Moes Struckmann varetager åreknude- og karsprængningsbehandlingen i klinikken.

  Leave a reply →

Photostream